MASAŽA - NEGA TELESA

Masaža je prava čarovnija dotika, ki nas celostno predrami na telesni, čustveni, duševni in dušni ravni.

 

Le ko se počutimo resnično varno in prijetno, se lahko najglobje sprostimo. Takrat telo popusti in sprosti odvečen stres ter vse napetosti, ki nas hromijo.

Začelo se je že veliko pred našim štetjem, ko so si na boleče predele polagali dlani, kamne, zelišča, si ponavljali mantre in vztrajali dokler napetost ni popustila.

Masaža uravnovesi telo, kar omogoči potek samozdravljenja. Smo energijska bitja, zato je bistvo vsakega napredka, da poskrbimo za nemoten pretok življenjske energije. Vsaka blokada, ki je splet različnih notranjih in zunanjih dejavnikov, se sprva odraža kot neravnovesje na energijskem nivoju, kar kasneje preide v fizično obliko. Sprva lahko čutimo le nelagodje, napetost ali bolečino, ki lahko kaj hitro preraste v  bolezensko obliko.

Masaža s svojimi blagodejnimi učinki vpliva na kožo, vezivno tkivo, skeletno-mišični sistem, živčni, kardiovaskularni, endokrini in limfni sistem ter na dihala, prebavila in sečila.

rezerviraj svoj termin >

ZELIŠČNA MASAŽNA KOPEL​

Zeliščna masažna kopel sestoji iz solno-zeliščnega pilinga telesa in izjemno relaksacijske masaže s poudarkom na aktivaciji energetskih poti (meridianov). Prav tako vključuje sproščanje z vročimi vulkanskimi kamni, ki je podprto z aromaterapijo.

Objame te v celoti od glave do pet ter popelje onkraj vsega.

 

Zeliščna masažna kopel je v celoti prilagojena tebi, tvojemu počutju in trenutnim željam. To mi daje možnost, da se približam na način, ki je trenutno najbolj sprejemljiv za tebe, ter ti da  točno to, kar trenutno najbolj potrebuješ. Na začetku si vzameva čas za pogovor, vprašam te po morebitnih težavah, počutju, občutkih, željah … Tako si postaviva osnovni temelj, iz katerega nato izhajam in od katerega je odvisna tako zvočna kot aroma kopel. Skupaj izbereva eterična olja, glasbo, kristal in način masaže, ki te bo najbolj podprla tako na fizični kot emocionalni in spiritualni ravni.

110 min – 76 €

rezerviraj svoj termin >

MASAŽA obraza, vratu, zatilja, dekolteja, rok in lasišča

1) ENERGIJSKA TUINA MASAŽA glave

Tuina masaža glave, vključuje masažo obraza, vratu, dekolteja, zatilja, ramenskega obroča in lasišča.

Je dinamična masaža s čvrstimi in stimulativnimi prijemi v kombinaciji z obraznimi ventuzami in akupresuro.

 

Z njo dosežemo intenzivno stimulacijo kože in globljih tkiv. Odpravlja blokade na energetski ravni. Izboljša se prekrvavitev in oskrba kože s kisikom, aktivira se limfni obtok povečata pa se tudi  regeneracija in čvrstost kože.

2) RELAKSACIJSKA MASAŽA glave

Relaksacijska masaža glave vključuje obraz, vrat, dekolte, zatilje, ramenski obroč in lasišče.

Izredno čutna, sproščujoča, intuitivna masaža. Gre za preplet tuina masaže (tradicionalno kitajska masaža) z izjemno relaksacijskimi prijemi klasične masaže. Podprto z aromaterapijo.

Prinese sprostitev tako na fizičnem, emocionalnem kot mentalnem nivoju ter te razbremeni in pomiri.

Priporočljivo pri raznoraznih napetostih ali splošni preobremenjenosti (mentalni nemir, preobremenjen um, razpršenost, pretirano razmišljanje – analiziranje, nejasnosti pri odločitvah, glavoboli, občutek polnosti in zamegljenosti…).

30 min – 25 € / 50 min – 40 €

rezerviraj svoj termin >

MASAŽA TELESA

Je relaksacijska – intuitivna masaža telesa prepletena s prijemi tuine masaže (tradicionalna kitajska masaža) in aromaterapije.

 

Poskrbi za nemoten pretok qi oz. življenjske energije, ki teče po energijskih poteh imenovanih meridiani. S tem odpravlja blokade tako na fizičnem kot na emocionalnem nivoju.

Z aromaterapijo se ti poskušam čim bolj približati, da te zajamem kar se da celostno. Skupaj izbereva eterična olja, ki vas trenutno najbolj podpirajo in pripomorejo k sprostitvi ali aktivaciji želenega.

Omenjena masaža aktivira krvni in limfni sistem, krepi imunski sistem, sprošča mišice in kite, omili krče, bolečine in adhezije. Izboljša splošno počutje, saj umirja naš um in pomirja čustvene napetost. Uravnoveša in krepi telo.

30 min – 25 € / 50 min – 40 €

rezerviraj svoj termin >

MASAŽA Z VROČIMI VULKANSKIMI KAMNI

Vulkanski kamni imajo izjemno moč zdravljenja. Vroče kamne polagam vzdolž hrbtenice na energetske poti (meridiane), da aktivirajo pretok energije po telesu in stimulirajo akupresurne točke. S tem dosežem globoko sproščenost, saj telo na tej stopnji popusti in odvrže odvečen stres, kar izdatno poveča nadaljnji učinek masaže.

Vulkanski kamni so velik dar naše ljube zemlje. Polnijo nas z njeno visoko frekvenco ter starodavno modrostjo. Stik z njimi v nas aktivira element zemlje in ognja ter nenazadnje tudi element vode, ki kamne brusi že več kot milijon let.

Uporabljam naravne bazaltne kamne. To so kamni vulkanskega izvora, ki so izjemno gladki in prijetni na dotik. Imajo visoko toplotno kapaciteto, kar omogoča, da se toplota sprošča počasi in pregreje tudi globlja tkiva, sklepe in kosti. Mišice se zmehčajo in postanejo prožnejše. Telo se sprosti, um pa umiri.

Masažo z vulkanskimi kamni priporočam v primeru izjemne zakrčenosti in togosti telesa, pri večjih psihofizičnih obremenitvah, stresnih situacijah in čustveni bolečini (izgorelost, anksioznost, strah, žalost, izgube …), kot tudi pri glavobolih, nespečnosti, slabi vse splošni prekrvavitvi, težavami z limfnim obtokom  ter  pri  občutku hladu – konstantno mrzlim okončinam, revmi, artritisu …

50 min – 45€ / 80 min – 57 €

rezerviraj svoj termin >

PILING TELESA

Piling za telo pripravim pred tabo in je vsakič edinstven ter namenjen le tebi. Lahko izbiraš med solnim ali sladkornim pilingom, ki bazira na hladnostiskanih oljih in maslih, obogatenih z esencialnimi  olji.

Pričara ti izredno prijeten občutek, saj poskrbi za omamno sproščenost. Telo osvobodi suhih odsluženih celic,  s čimer stimulira regeneracijo kože, v globjih nivojih pa aktivira celoten kožni in telesni ustroj.

Gre za očiščevalen proces, ko preko kože spodbujamo razstrupljanje telesa in uma, ki ga na ta način  razbremenimo, da postane bolj čil, jasen in lahkoten.

30 min – 25 €

rezerviraj svoj termin >